Bliv en del af ASG Care

Vi har udviklet Danmarks nemmeste og 100% digitale bilforsikringsberegner. Det har vi kun kunne gøre, fordi ASG CARE er en del af Autosource Group koncernen, som de sidste mange år har udviklet og leveret software til den danske bilbranche.

Derfor er hverken biler, digitale løsninger eller digital know-how nyt for os. Som en del af Autosource Group er vi en del af en hurtigvoksende og digital koncern, der har speederen helt i bund, når det kommer til at udvikle og forbedre digitale løsninger og software til bilbranchen.

Vil du vide mere om Autosource Group og vores andre digitale løsninger, kan du udforske dem her

Du kan også blive klogere på ASG CARE, og hvem vi er her

Skal du være med på spændende digital rejse?
Tjek vores ledige stillinger nedenfor, og ellers er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Vi er i konstant udvikling, og derfor er vi altid på udkig efter nye talenter, som har lyst til at være en del af vores spændende rejse. Du finder alle vores ledige stillinger nedenfor.

Vi bliver altid glade for at modtage ansøgninger – uanset om de er til en opslået eller uopfordret stilling. Så tøv ikke med at sende os en ansøgning, hvis du gerne vil være en del af ASG CARE.

Digital salgskonsulent

Vi søger en selvkørende, ambitiøs og serviceminded digital salgskonsulent til ASG CARE.

Søg uopfordret

Du er også velkommen til at ansøge uopfordret – tryk på knappen neden for og send din ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse den

Kultur og faglighed

ASG CARE består af dygtige, innovative og talentfulde medarbejdere, der arbejder med solidt digital know-how og strategisk udvikling.

Vi arbejder konstant på at udvikle os og forbedre vores digitale løsning, og det kan vi kun qua vores medarbejderes faglighed og det stærke team. Derfor løfter vi altid i flok, har et stærkt socialt sammenhold og det er vigtigt for os, at vi altid spiller hinanden gode.

Ansatte

Jonas Parsgaard Krogh

Direktør / Partner

Nikolaj Karpathakis

Digital salgskonsulent

Martin Birkemose

Softwareudvikler / Teamleader

Alex Bo Mikkelsen

Softwareudvikler

Frederik Haugaard Bruun

Programmør

OSCAR EWALD-SANDBERG

Markedsføring

© 2021 - 2022 ASG CARE.

Der tages forbehold for alle rettigheder