Hvem er vi?

Forsikringer behøver hverken være dyrt, bøvlet eller svært at gennemskue. Vi mener, at alle har ret til en nem og ordentlig forsikring til en god pris.


Derfor gik vi sammen med Sønderjysk Forsikring om at udvikle en online bilforsikringsberegner, der hurtigt giver dig din pris og helt konkret viser, hvad forsikringen dækker.


ASG CARE udspringer sig fra Autosource Group-koncernen, som leverer software til den danske bilbranche. Derfor er hverken biler, digitale løsninger og know-how nyt for os.

Tænker du nogensinde
på din bilforsikring?

Næh ..

Det behøver du egentlig heller ikke.Hos os er du nemlig rigtig dækket, og med vores forsikringer danner vi de bedste rammer for din gode køreoplevelse. Skulle skaden være ude, sørger vi selvfølgelig altid for, at du hurtigt og trygt kommer ud på vejene igen.


Med ASG CARE får du altid en sikker bilforsikring med gode dækninger, hvor det hverken tager tid eller frustrationer at blive forsikret til en fordelagtig pris.

Tænker du nogensinde
på din bil forsikring?

Næh ..

Det behøver du egentlig heller ikke.

Hos os er du nemlig rigtig dækket, og med vores forsikringer danner vi de bedste rammer for din gode køreoplevelse. Skulle skaden være ude, sørger vi selvfølgelig altid for, at du hurtigt og trygt kommer ud på vejene igen.

Med ASG CARE får du altid en sikker bilforsikring med gode dækninger, hvor det hverken tager tid eller frustrationer at blive forsikret til en fordelagtig pris.

Danmarks

Nemmeste

Beregner

Fra

281 kr.

Om måneden

Med gode

Dækninger

100%

Digitalt

Danmarks

Nemmeste

Beregner

Fra

281 kr.

Om måneden

Med gode

Dækninger

100%

Digitalt

Hvorfor ASG Care?

Bilforsikring behøver ikke være gråhåret, dyrt eller bøvlet hverken at beregne eller at tegne. Derfor er vi hos ASG CARE stolte af at have Danmarks nemmeste bilforsikringsberegner til dig, som gerne vil undgå lange papirgange og telefonkøer.


Når ja...

så er forsikringen og dækningerne nogle af landets bedste.

Billig bilforsikring til en skarp pris

Da vores dækninger og bilforsikring er god, kunne man godt fristet til at tro, at det er dyrt at blive forsikret hos os.

Det er det ikke. Tværtimod.

Det skal være nemt

Du behøver ikke ligefrem juble over bilforsikringer, men vi har alligevel gjort det lidt sjovere for dig.

Vi opsiger nemlig din gamle bilforsikring helt automatisk, og hvis du allerede har betalt for den, får du selvfølgelig også dine penge igen.

Papirløst

Du kan beregne og tegne en bilforsikring og opsige din gamle, før du overhovedet kommer til at se skyggen af et papir.

Alt foregår 100% digitalt

HVORFOR ASG CARE?

Bilforsikring behøver ikke være gråhåret, dyrt eller bøvlet hverken at beregne eller at tegne. Derfor er vi hos ASG CARE stolte af at have Danmarks nemmeste bilforsikringsberegner til dig, som gerne vil undgå lange papirgange og telefonkøer

Når ja...

så er forsikringen og dækningerne nogle af landets bedste.

FAQ

Kan jeg blive elitebilist hos ASG CARE?

I ASG CARE kigger vi hverken på anciennitet eller år med kørekort, da vi mener, at det hører fortiden til. Vi er 100% digitale, og er egentlig kun interesseret i din alder og din bil, for at kunne beregne en forsikring til en fordelagtig og konkurrencedygtig pris. Med andre ord er du elitebilist hos os, så snart du er forsikret hos os.

Kan min forsikring blive billigere, hvis jeg ikke kører så meget?

Når du tegner en bilforsikring i ASG CARE, har du altid fri kilometer og frit værkstedsvalg. Det betyder, at du får den samme månedspris kan køre lige så meget, eller lidt som du vil uden, at din månedlige pris ændres.

Hvad er fordele med abonnementsløsning?

Mange forsikringer skal betales årligt. Det vil sige, at du skal betale for et helt år på én gang på et tidspunkt, hvor du måske ikke står med det store beløb på din konto, når regningen kommer ind ad brevsprækken.

Alle vores forsikringer betales via en månedlig abonnementsløsning, hvor du ikke behøver at betale hele beløbet på samme tid. Du skal blot huske at oplyse konto og registreringsnummer, så du kan blive tilmeldt PBS.

Indgår ansvars- og kaskoforsikring i ASG CARE?

Når du tegner en bilforsikring hos os, får du ikke bare den lovpligtige ansvarsforsikring, som alle bilejere skal have. Du både ansvarsforsikring og kaskoforsikring med i prisen uanset alder eller bil.

Du kan køre lige så langt, du har lyst til med vores gode dækninger, da du som kunde i ASG CARE har fri kilometer og frit værkstedsvalg på alle vores bilforsikringer.

Hvad betyder det, hvis jeg låner min bil ud, og låneren laver en kørselsskade?

Skulle der ske en skade, hvor du har lånt din bil ud, er føreren dækket på samme måde, som hvis du selv kørte bilen.

Din bilforsikring følger ikke med dig som person men med bilen. Det vil sige, at den selvrisiko, der måtte være ved en eventuel skade, som låneren laver, stadig skal betales. Det er derfor en god idé at aftale med låneren, at han eller hun dækker den selvrisiko, du skal betale, hvis låneren laver en skade.

Hvilke tilvalgsdækniner tilbyder ASG CARE?

ASG Care tilbyder selvrisikodækning og autohjælp samt leasingdækning, hvis der er tale om salg af en bil.

© 2021 - 2022 ASG CARE.

Der tages forbehold for alle rettigheder