Hvem er vi?

Forsikringer behøver hverken være dyre, bøvlede eller svære at gennemskue. Hos ASG CARE mener vi, at alle har ret til en nem og ordentlig forsikring til en fornuftig pris.


Vi er en del af Autosource Group-koncernen, som leverer innovative softwareløsninger til den danske bilbranche. Derfor er hverken biler, digitale løsninger eller know-how nyt for os.


I 2021 gik vi derfor sammen med Sønderjysk Forsikring om at tilbyde bilforsikringer til fordelagtige priser til danskerne gennem vores stærke forhandlernetværk. Vi er dermed forsikringsformidler af Sønderjysk Forsikring.

Tænker du nogensinde
på din bilforsikring?

Næh ..

Det behøver du egentlig heller ikke.Hos os er du nemlig rigtig dækket, og med vores forsikringer danner vi de bedste rammer for din gode køreoplevelse. Skulle skaden være ude, sørger vi selvfølgelig altid for, at du hurtigt og trygt kommer ud på vejene igen.


Med ASG CARE får du altid en sikker bilforsikring med gode dækninger, hvor det hverken tager tid eller frustrationer at blive forsikret til en fordelagtig pris.

Tænker du nogensinde
på din bil forsikring?

Næh ..

Det behøver du egentlig heller ikke.

Hos os er du nemlig rigtig dækket, og med vores forsikringer danner vi de bedste rammer for din gode køreoplevelse. Skulle skaden være ude, sørger vi selvfølgelig altid for, at du hurtigt og trygt kommer ud på vejene igen.

Med ASG CARE får du altid en sikker bilforsikring med gode dækninger, hvor det hverken tager tid eller frustrationer at blive forsikret til en fordelagtig pris.

FAQ

Hvor bliver min opkrævning af?

Har du valgt tilmelding til betalingsservice, vil din opkrævning automatisk komme ved næstkommende månedskørsel.

Derfor vil der i nogle tilfælde være 2 måneders opkrævning på din første opkrævning. Eksempelvis hvis der først er tilmeldt betaling d. 23 i en måned – der er kørsel for næste måned allerede kørt.

Er der valgt betaling med girokort, vil du modtage girokortet med posten, efter din police er udstedt.

Hvornår træder min forsikring i kraft?

Når du har anmodet om et tilbud på en bilforsikring gennem ASG CARE, får du besked, når din anmodning er behandlet og godkendt. I denne besked får du også oplyst en startdato for din forsikring igennem ASG CARE – det kan variere i forhold til overgangsperioden. Du vil dog altid være forsikret gennem hele perioden.

Læs mere under ”Hvor lang er min opsigelsesperiode?”.

Hvad er selvrisikoen?

Størrelsen på selvrisikoen afhænger af, hvilken forsikringsaftale der er tale om. Selvrisikoen for personbiler på fuld afgift opgøres udelukkende ud fra din alder:

- 23-25 år: 6.649 kr.

- >26 år: 3.878 kr.

Størrelsen på selvrisikoen for kassevogne afhænger af bilens værdi:

- Nyværdi på 0-300.000 kr. er 6.649 kr.

- Nyværdi på 300-500.000 kr. er 9.311 kr.

Selvrisikoen på flexleasing/splitleasing aftaler opgøres efter en samlet vurdering i forhold til hestekræfter, handelsværdi og alder. Skriv til info@asgcare.dk for flere oplysninger om din selvrisiko ved disse aftaler.

Hvor kan jeg finde betingelserne/min police?

Kan du ikke finde svar i vores FAQ, er du mere end velkommen til at skrive til os på info@asgcare.dk for at få den fulde liste over betingelserne.

Din police bliver fremsendt efter en underskrift af forsikringsbegæringen og endt godkendelse af Sønderjysk Forsikring.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået et stenslag på min rude?

Står du i den uheldige situation, at du har fået et stenslag, kan du trøste dig med, at din bilforsikring hos ASG CARE tilbyder gratis reparation af stenslagsskader under en 5-krone på din bil.

Du skal blot kontakte Sønderjysk Forsikring (se fanen ‘Anmeld skade’), hvorfra de vejleder dig i den videre proces. Herfra skal du så blot få en autoriseret glasreparatør til at ordne din rude.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg vil anmelde en skade på min bil?

Selvrisikodækningen fjerner selvrisikoen på alle nedenstående skadestyper:

- Skader på bilens spejlglas, spejlhus og lygteglas

- Tyveri, tyveriforsøg, røveri samt følgeskader efter dette

- Hærværk, brand, eksplosion og lynnedslag

- Nedstyrtning af genstande på bilen

- Påkørsel af klovbærende dyr, fx rådyr

Er der dog sket skader på frontrude, panoramaglastag eller bagrude, og dette kræver en udskiftning, vil du blive opkrævet 1.235 kr. (2022) i selvrisiko, da udskiftning af ruder og glas ikke er inkluderet i selvrisikodækningen.

Det er vigtigt for mig, at jeg kan stole på min bilforsikring, og at jeg er dækket ind til en skarp pris.

Jeg troede egentlig, at min tidligere bilforsikring var billig. Men da jeg skulle lease min nye bil, fik jeg et tilbud på en bilforsikring gennem ASG CARE ude ved forhandleren.

Her gik det virkelig op for mig, at jeg kunne spare mange penge hver måned, uden at det gik ud over min dækning.

For mig er det vigtigt, at jeg kan stole på min bilforsikring, og at jeg er dækket ind til en skarp pris.

Jeg troede egentlig, at min bilforsikring var billig indtil, at jeg beregnede min pris hos ASG CARE.

Der gik det virkelig op for mig, at jeg havde mange penge at spare hver måned.

Kultur og faglighed

ASG CARE består af dygtige, innovative og talentfulde medarbejdere, der arbejder med solidt digital know-how og strategisk udvikling.

Vi arbejder konstant på at udvikle os og forbedre vores digitale løsning, og det kan vi kun qua vores medarbejderes faglighed og det stærke team. Derfor løfter vi altid i flok, og det har givet os et stærkt socialt sammenhold. Et sammenhold, der er vigtigt for os, så vi altid spiller hinanden gode.

Ansatte

Jonas Pasgaard Krogh

Direktør

Charlie Gellert

Forhandlerkonsulent

Adam Spliid

Backoffice

Martin Birkemose

Softwareudvikler / Teamleader

Alex Bo Mikkelsen

Softwareudvikler

Frederik Haugaard Bruun

Programmør

Camilla Adeltoft

Content Creator / Studentermedhjælper

© 2021 - 2023 ASG CARE.

Der tages forbehold for alle rettigheder