Hvem er vi?

Forsikringer behøver hverken være dyre, bøvlede eller svære at gennemskue. Hos ASG CARE mener vi, at alle har ret til en nem og ordentlig forsikring til en fornuftig pris.


Vi er en del af Autosource Group-koncernen, som leverer innovative softwareløsninger til den danske bilbranche. Derfor er hverken biler, digitale løsninger eller know-how nyt for os.


I 2021 gik vi derfor sammen med Sønderjysk Forsikring om at tilbyde bilforsikringer til fordelagtige priser til danskerne gennem vores stærke forhandlernetværk. Vi er dermed forsikringsformidler af Sønderjysk Forsikring.

Tænker du nogensinde
på din bilforsikring?

Næh ..

Det behøver du egentlig heller ikke.Hos os er du nemlig rigtig dækket, og med vores forsikringer danner vi de bedste rammer for din gode køreoplevelse. Skulle skaden være ude, sørger vi selvfølgelig altid for, at du hurtigt og trygt kommer ud på vejene igen.


Med ASG CARE får du altid en sikker bilforsikring med gode dækninger, hvor det hverken tager tid eller frustrationer at blive forsikret til en fordelagtig pris.

Tænker du nogensinde
på din bil forsikring?

Næh ..

Det behøver du egentlig heller ikke.

Hos os er du nemlig rigtig dækket, og med vores forsikringer danner vi de bedste rammer for din gode køreoplevelse. Skulle skaden være ude, sørger vi selvfølgelig altid for, at du hurtigt og trygt kommer ud på vejene igen.

Med ASG CARE får du altid en sikker bilforsikring med gode dækninger, hvor det hverken tager tid eller frustrationer at blive forsikret til en fordelagtig pris.

FAQ

Kan jeg blive elitebilist hos ASG CARE?

I ASG CARE kigger vi hverken på anciennitet eller år med kørekort, da vi mener, at det hører fortiden til. Vi er 100% digitale, og er egentlig kun interesseret i din alder og din bil, for at kunne beregne en forsikring til en fordelagtig og konkurrencedygtig pris. Med andre ord er du elitebilist hos os, så snart du er forsikret hos os.

Kan min forsikring blive billigere, hvis jeg ikke kører så meget?

Når du tegner en bilforsikring i ASG CARE, har du altid fri kilometer og frit værkstedsvalg. Det betyder, at du får den samme månedspris kan køre lige så meget, eller lidt som du vil uden, at din månedlige pris ændres.

Hvad er fordele med abonnementsløsning?

Mange forsikringer skal betales årligt. Det vil sige, at du skal betale for et helt år på én gang på et tidspunkt, hvor du måske ikke står med det store beløb på din konto, når regningen kommer ind ad brevsprækken.

Alle vores forsikringer betales via en månedlig abonnementsløsning, hvor du ikke behøver at betale hele beløbet på samme tid. Du skal blot huske at oplyse konto og registreringsnummer, så du kan blive tilmeldt PBS.

Indgår ansvars- og kaskoforsikring i ASG CARE?

Når du tegner en bilforsikring hos os, får du ikke bare den lovpligtige ansvarsforsikring, som alle bilejere skal have. Du både ansvarsforsikring og kaskoforsikring med i prisen uanset alder eller bil.

Du kan køre lige så langt, du har lyst til med vores gode dækninger, da du som kunde i ASG CARE har fri kilometer og frit værkstedsvalg på alle vores bilforsikringer.

Hvad betyder det, hvis jeg låner min bil ud, og låneren laver en kørselsskade?

Skulle der ske en skade, hvor du har lånt din bil ud, er føreren dækket på samme måde, som hvis du selv kørte bilen.

Din bilforsikring følger ikke med dig som person men med bilen. Det vil sige, at den selvrisiko, der måtte være ved en eventuel skade, som låneren laver, stadig skal betales. Det er derfor en god idé at aftale med låneren, at han eller hun dækker den selvrisiko, du skal betale, hvis låneren laver en skade.

Hvilke tilvalgsdækniner tilbyder ASG CARE?

ASG Care tilbyder selvrisikodækning og autohjælp samt leasingdækning, hvis der er tale om salg af en bil.

© 2021 - 2022 ASG CARE.

Der tages forbehold for alle rettigheder